Rotterdam
Woonruimte

Object omschrijving

Prachtig herenhuis, geschikt voor studenten met bijzondere verhuur constructie.

Dit appartement is verdeeld in twee woningen (begane grond en eerste verdieping). Beide woningen zijn intern met elkaar verbonden. Zowel de badkamer als de keuken worden met elkaar gedeeld. Per 01-01-2023 verhuren we de helft van de woning (eerste verdieping). Later in q1 wordt de begane grond van de woning verhuurd.

Wat dit appartement zo bijzonder maakt, is de woonoppervlakte van ca.185 m2 met vele authentieke details. Bij binnenkomst word je verrast door de afwerking met hoogwaardige, luxe materialen: marmeren trapopgang, visgraatpakket en een hoog plafond.

Op de eerste verdieping vind je een gigantische woonkamer met balkon op het zuiden. Een luxe moderne keuken voorzien van een koel-/vriescombinatie, 6-pits gasfornuis en een grote oven.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer, prachtig ruim van opzet met veel natuurlijke lichtinval en een hoog plafond. In de centrale hal bevindt zich een separaat toilet.

Vervolgens kan je kiezen uit 2 trappen in huis om naar de begane grond te gaan.

Op de begane grond bevindt zich een luxe moderne badkamer voorzien van douche en bad en een separaat toilet.

Bijzonderheden:

- Geen huisdieren;

- Binnen roken niet toegestaan;

- Gestoffeerd;

- Beschikbaar per: 01-01-2023;

- De huurperiode is tijdelijk, maximaal 12 maanden.

Huurprijs exclusief eventueel voorschot nutsvoorzieningen en servicekosten € 1.495,- per maand. Het is mogelijk de woning inclusief voorschot voor gas/water/elektra en internet te huren. Ook is het mogelijk deze contracten zelf af te sluiten.

Inkomenseis circa € 4.000 bruto per maand of woningdelers met garantsteller.

Omgeving:

De Mathenesserlaan is zonder twijfel de mooiste laan in het Nieuwe Westen van Rotterdam. Deze loopt van het Mathenesserplein tot aan de culturele as in het centrum van de stad. Grote platanen, brede stoepen, een ventweg, voldoende parkeerruimte en een ruime opzet kenmerken de statige laan.

De woning is tevens gelegen aan het mooie Heemraadsplein en om de hoek van de parkachtige Heemraadssingel. Rond het Heemraadsplein en op de levendige Nieuwe Binnenweg vind je een aantal voorzieningen. Het uitgebreide winkelaanbod loopt uiteen van een Albert Heijn supermarkt tot aan kleine exotische toko’s en hippe mode boetiekjes. Ook op culinair en uitgaansgebied kan je hier op nagenoeg elke hoek van de straat terecht.

Centraal Station Rotterdam ligt op tien minuten fietsen, buslijnen 32 en 44 stoppen voor de deur evenals tram 4 en via metrostation Coolhaven reis je in mum van tijd naar andere openbaar vervoer knooppunten in de stad. De Ring Rotterdam ligt op slechts enkele autominuten.

Wat hebben wij minimaal van u nodig:

Geanonimiseerde kleurenkopie legitimatie;

3 recente salarisstroken;Werkgeversverklaring;

Kopie bankpas;

Verhuurdersverklaring;

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd
1.495,00 excl. G/W/E
Contractvorm
Woonruimte
Status
Beschikbaar
Beschikbaar per
Direct
Beschikbaar
1 plaats
Oppervlakte
92 m²
Roken
Nee
Huisdieren
Nee

Locatie van dit pand in Rotterdam

Beschikbaar
PRIJS
1.495,00
Provincie
Zuid-Holland
Ligging
Rotterdam